Team opleidingen op locatie

LEREN LEREN Methode voor teams in het PO, VO, MBO en HBO

Dat de LEREN LEREN Methode werkt is niet alleen middels onderzoek bewezen, maar ook in de praktijk. Vele duizenden leerlingen, studenten en docenten werken al met deze kennis. Door leersucces ontstaat leermotivatie. Je leerwerk anders aanpakken… vanuit je eigen oorspronkelijke visueel-zintuigelijke talenten.

De unieke leertechnieken van de LEREN LEREN Methode zijn ooit ontwikkeld voor leerlingen met verminderde verbale capaciteiten. Door kennis (lesstof) te visualiseren, letterlijk te tekenen en/of te integreren met beweging, gaat het sneller en beter naar het langetermijngeheugen. Met gerichte handvatten deze kennis op het juiste moment weer oproepen (bij een toets) is cruciaal. Al snel bleek dat ALLE leerlingen/studenten baat hebben bij visueel leren en werken.

Ook als team kunt u de LEREN LEREN Methode binnen uw school halen
Middels een In Company opleiding op uw eigen locatie krijgt u alle kennis, materialen en licentie om met uw leerlingen met deze kennis te werken. Aanvragen voor een teamtraining op locatie gaat middels een offerte. We werken met een trainer dagfee per 10 deelnemers, separaat geoffreerde materiaalkosten per deelnemer (werkmateriaal, boeken, handleidingen) en reiskosten van de trainer(s).

U verzorgt de locatie met de benodigde apparatuur (o.a. digibord, groot whiteboard, een ruim lokaal met voor iedere deelnemer een eigen werktafel) en de catering.

Een opleidingsdag bevat 6 werkelijke lesuren. Met pauzes mee duurt een lesdag dus minimaal 7 klokuur. Tijden zijn in overleg af te spreken. Het is mogelijk om bijvoorbeeld van 14.00-21.00 uur een opleidingsdag in te plannen of in twee verschillende dagdelen van 3 uur zonder lunch- of dinerpauze.

Er zijn verschillende mogelijkheden:

3-daagse teamopleiding LEREN LEREN Methode op uw locatie
U gaat drie volle dagen met elkaar aan de slag met de complete LEREN LEREN Methode die ook individueel kan worden gevolgd. De inhoudelijke informatie vindt u hier. Er wordt afwisselend gewerkt met theorie en praktijk, en er zijn werksessies en praktijkopdrachten. Iedere deelnemer ontvangt drie handleidingen, werkmateriaal en een certificaat met licentie om met de kennis te werken. Alle werkbladen zijn digitaal en onbeperkt toegankelijk.

2-daagse teamopleiding LEREN LEREN Methode-PO op locatie
U gaat met elkaar aan de slag met de kennis en leertechnieken gericht op de basale leervoorwaarden van het primair onderwijs. Inhoudelijk zijn dit de eerste en laatste dag van de complete opleiding LEREN LEREN Methode. Er wordt afwisselend gewerkt met theorie en praktijk, en er zijn werksessies en praktijkopdrachten. Iedere deelnemer ontvangt twee handleidingen, werkmateriaal en een certificaat met licentie om met de geleerde kennis te werken. De werkbladen van de twee programma`s zijn digitaal en onbeperkt toegankelijk.

2-daagse teamopleiding LEREN LEREN Methode-VO/MBO/HBO op locatie
U gaat met elkaar aan de slag met de kennis en leertechnieken gericht op het studeren in het VO, MBO en HBO. Inhoudelijk zijn dit de eerste en tweede dag van de complete opleiding LEREN LEREN Methode. Er wordt afwisselend gewerkt met theorie en praktijk, en er zijn werksessies en praktijkopdrachten. Iedere deelnemer ontvangt twee handleidingen, werkmateriaal en een certificaat met licentie om met de geleerde kennis te werken. De werkbladen van de twee programma`s zijn digitaal en onbeperkt toegankelijk.

Voor meer informatie of aanvraag offerte:  info@lerenlerenmethode.nl

Ga naar de inhoud